Wat wil je?

Hé man met een ernstig zieke partner………………

Wat wil je?

Wat wil je, is een simpele vraag, maar blijkt moeilijk te beantwoorden. Een man met een ernstig zieke partner kan zo diep in de put zitten dat hij niet meer bij zijn verlangens kan komen. En toch dring ik aan. Wat wil je? Waarom kom je hier?

Het grappige, dat eigenlijk helemaal niet zo grappig is, is dat mensen vooral weten wat ze niet willen. Ergens onder weg in het leven verliezen we zicht op wat we wel willen. Kleine kinderen weten dat nog wel. Vergelijk het verlanglijstje van een 8-jarige (een hele lijst; rijp en groen) maar eens met een puber van 16 (de nieuwste telefoon want iedereen heeft al een XS14H).

Het uitspreken van wat je wilt, het verlangen om weer iets te doen wat je graag wilt geeft alweer hernieuwde energie. Als de eerste lentezon op je gezicht na een grauwe winter.

Het hoeft niet groots te zijn. Het moet ook passen in de situatie.

Het kan zijn dat je samen met je partner gewoon weer eens ouderwets naar een mooie film wilt kijken, hangend op de bank, met een glas goede wijn en speciale hapjes, zoals vroeger, en dat je kinderen een nachtje uit logeren zijn. Of lekker een uurtje voetballen met je kinderen op een grasveldje in de buurt. Van lego iets bouwen samen met je kinderen liggend op de grond. Gewoon omdat dat leuk is. Een avondje stappen met je vrienden, ook al heb je er eigenlijk, als je er nu aan denkt, helemaal geen zin in.

Dus nogmaals: wat wil je? Klik hier: https://bureaudoorbreek.nl/gratis/ en kijk eens of je dat al zou kunnen helpen.

—–

Ken jij zo’n man? Soms moet die man een zetje krijgen, omdat die man ondanks alles kan denken dat het nog wel gaat, terwijl dat voor jou overduidelijk niet zo is. Geef jij hem dan dat zetje?