Bureau door breek leefstijl coach, coaching voor de verandering
Download 3 vragen die je leven kunnen veranderen

3 vragen aan jou!

……doorbreek je patronen zodat je je beter en energieker voelt.

Voer je naam en je email in en je ontvangt 3 vragen aan jou. Als je die vragen écht gaat beantwoorden zijn ze het begin van een positieve verandering. Je krijgt een link toegestuurd waarna je de 3 vragen kunt downloaden.

Lucht je Hart

Je leven is zwaar en er zijn weinig mensen die écht begrijpen wat je doormaakt. Ook al omdat er nog maar weinig mensen zijn die écht kunnen luisteren en je een gevoel kunnen geven dat je gehoord wordt.

Wil je gewoon eens je hart luchten met iemand die iets soortgelijks heeft meegemaakt? Die wél luistert en die als ervaringsdeskundige ook begrijpt wat je vertelt?

Dat kan.

Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Alles wat je zegt is vertrouwelijk. Waarschijnlijk lucht het wat op. Ik geef je ook 3 vragen mee, waar jezelf mee aan de slag kan.

Ik geef maandelijks 2 van deze gesprekken gratis weg, dus hoe sneller je je aanmeldt, des te eerder ben je aan de beurt.

Wat let je? Voer je naam en je email in en ik we maken een afspraak.

BUREAUdoorBREEK bij burn-out, gewichtsverlies, carriereswitch
Vraag een gesprek aan om je hart te luchten

Gratis intakegesprek

Vraag een intakegesprek aan. Zie het als een experiment. Je hebt niks te verliezen en wellicht veel te winnen. Zet een eerste vrijblijvende stap. Het kost je een half uurtje, het is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Ik geef maandelijks 2 van deze intakegesprekken gratis weg, dus hoe sneller je je aanmeldt des te eerder ben je aan de beurt.

Wat let je? Voer je naam en je email in en ik we maken een afspraak.

Bureau doorbreek positieve gezondheid, coaching bij verandering
Vraag een gratis intake gesprek aan