Lucht je Hart

Je leven is zwaar en er zijn weinig mensen die echt begrijpen wat je doormaakt. Ook al omdat er nog maar weinig mensen zijn die écht kunnen luisteren en je een gevoel kunnen geven dat je gehoord wordt.

Wil je gewoon eens je hart luchten met iemand die iets soortgelijks heeft meegemaakt? Die wél luistert en die als ervaringsdeskundige ook begrijpt wat je vertelt?

Dat kan.

Vraag dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Alles wat je zegt is vertrouwelijk. Waarschijnlijk lucht het wat op. Ik geef je ook 3 vragen mee, waar jezelf mee aan de slag kan.

Ik geef maandelijks 2 van deze intakegesprekken gratis weg, dus hoe sneller je je aanmeldt des te eerder ben je aan de beurt.

Wat let je?

BUREAUdoorBREEK bij burn-out, gewichtsverlies, carriereswitch
Vraag een gesprek aan om je hart te luchten
Bureau door breek leefstijl coach, coaching voor de verandering
Download 3 vragen die je leven kunnen veranderen

3 vragen aan jou!

……om bestaande patronen te doorbreken en om je weer beter en energieker te gaan voeleN

Voer je naam en je email in en je ontvangt 3 vragen aan jou. Als je die vragen echt gaat beantwoorden kunnen ze het begin zijn van een positieve verandering. Je krijgt een link toegestuurd waarna je de 3 vragen kunt downloaden.

Gratis intakegesprek

Vraag een intakegesprek aan. Zie het als een experiment. Je hebt niks te verliezen en wellicht veel te winnen. Zet een eerste vrijblijvende stap. Het kost je een half uurtje, het is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Ik geef maandelijks 2 van deze intakegesprekken gratis weg, dus hoe sneller je je aanmeldt des te eerder ben je aan de beurt.

Wat let je?

Bureau doorbreek positieve gezondheid, coaching bij verandering
Vraag een gratis intake gesprek aan